ΑρχικήΗ ΕΤΑΙΡΙΑΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

 

Γενικοί όροι

Καλώς ήρθατε στην καινούρια ιστοσελίδα αγορών  της σχολής του Panagiotis Psas. Η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα απαιτεί την εγγραφή σας σε αυτήν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν επιθυμείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προχωρήσετε κάποια αγορα, θα σας ζητηθεί η δημιουργία λογαριασμού με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων: 

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Την διεύθυνση Email σας
  • Το τηλέφωνο σας ή κάποιο κινητό
  • Στοιχεία τοποθεσίας (χώρα, πόλη, διεύθυνση, περιφέρεια, τ.κ)
  • Σε περίπτωση που κάνετε πρώτη φόρα κάποια αγορά θα σας ζητηθεί και η αποστολή του πτυχίου επαγγελματικής κατάρτισης σε μορφή εικόνας.

  

Τρόποι πληρωμής

Όλα τα προϊόντα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 

 

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία με τους εξής τρεις τρόπους :

Αντικαταβολή : Για τις εντός Ελλάδος παραδόσεις μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση αυτής στο χώρο σας. 

Τραπεζική Κατάθεση: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στους λογαριασμούς τραπέζης που σας παραθέτουμε παρακάτω, και άμεσα να γίνει η αποστολή χωρίς τα έξοδα ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (2 €)

 

 Τρόποι αποστολής

 Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους γίνονται οι αποστολές μας. Ως επί το πλείστον οι αποστολές γίνονται μέσω του δικτύου courier SPEEDEX, με το οποίο συνεργαζόμαστε , έχοντας πολύ ευνοϊκές χρεώσεις μεταφοράς και αντικαταβολής για τους πελάτες μας και χρονικό πλαίσιο παράδοσης τις 1-2 ημέρες. Στην περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την SPEEDEX ως απομακρυσμένη θα πρέπει να υπάρχουν έξτρα χρε΄ωσεις.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΞΙΑΣ 200,00 € Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!

Στην αντίθετη περίπτωση ισχύουν οι εξής χρεώσεις αποστολής/αντικαταβολής* :
Τα μεταφορικά που θα επιβαρυνθείτε ανέρχονται

 

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ COURRIER

 

 

ΑΤΤΙΚΗ 2,60 € εώς τα 2 κιλά  + 1€ για κάθε επιπλέων κιλό ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 €

 

 ΛΟΙΠΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  3,50 € εώς τα 2 κιλά  +1€ για κάθε επιπλέων κιλό  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 €

 

 

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  και ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ   6,50 € εώς τα 2 κιλά+ 1,12 € για κάθε επιπλέων κιλό  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 €

 

Για τους πελάτες μας στην ΚΥΠΡΟ για δέμα μέχρι 2 κιλά απαιτούνται 3-5 εργάσιμες ημέρες για την παραλαβή της παραγγελίας σας και το κόστος της μεταφοράς ξεκινάει από τα 15,00 €.

*Οι τιμές αναφέρονται για δέματα ως 2 κιλά. Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας σας είναι παραπάνω υπάρχει μία αύξηση της χρέωσης 1,00€/κιλό.

 

 

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων που κρίνονται ως Ελαττωματικά

Η Psas NAils College συνεχίζοντας να βρίσκονται δίπλα στους επαγγελματίες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθιερώνουμε μία ακριβή διαδικασία για επιστροφές προϊόντων τα οποία κρίνονται ως ελαττωματικά. Παρακάτω σας παραθέτουμε τι ακριβώς πρέπει να ισχύει και πως ακριβώς επιστρέφετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν.

Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με το ελαττωματικό προϊόν να μην ξεπερνάει τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφής

  • Συσκευάζετε το προϊόν προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την αποστολή.
  • Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιο από το κατάστημα στο 2110-129729, προσδιορίζετε τη φύση του προβλήματος και αν και κατά πόσο επιθυμείτε να σας αποσταλεί το ίδιο προϊόν ή κάποιο άλλο αντίστοιχης αξίας.
  • Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου courier από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Πάνω στο δέμα σημειώστε «Υπόψη Τμήματος Επιστροφών»
  • Τα έξοδα επιστροφής στο κατάστημά μας του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως ελαττωματικό, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο: info@psasnails.gr

 

 

Πολιτική αποθήκευσης Cookies

Κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας χρειάζεται να αποθηκεύουμε κάποιες πληροφορίες στον φυλλομετρητή σας. Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν για να ξέρει το λογισμικό μας εάν είστε συνδεδεμένος, για να μπορεί να θυμάται τι έχετε στο καλάθι αγορών σας καθώς επίσης και άλλες λειτουργίες. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται μόνο και μόνο στον υπολογιστή σας και δεν αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας. Κάνοντας χρήση του ισοτόπου μας αποδέχεστε αυτόματα και την πολιτική για τα Cookies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%u03BF%u038F
uc katli maske , burun telli maske , 3 katli telli maske ,