★ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ -10% στην επόμενη σου παραγγελία για κάθε μήνα
E-SHOP

Σχολή

Οι εγκαταστάσεις της και ο άρτιος εξοπλισμός, σε συνδιασμό με την εύκολη πρόσβαση, την κάνουν η καλύτερη επιλογή για κάθε τεχνίτη ή εκπαιδευόμενο που θέλει να γνωρίσει εις βάθος την τέχνη του Nail Art and Desing.

Ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επ. 1, αδειοδοτημένο απο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π επίσημος φορέας του Υπουργείου Παιδείας με την Απόφαση του υπ' αρ. 280/05,10,2017 της συνεδρίασης του Δ.Σ του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Αρ. Αδείας 2101603), παρέχουμε σε κάθε νέο τεχνίτη που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του, το Δίπλωμα Τεχνίτη Περιποίησης άκρων (Μανικιούρ- Πεντικιούρ- Ονυχοπλαστικής) αναγνωρισμένο απο το Κράτος, που χρησιμοποιείται σαν πρώτο δικαολογητικό έγγραφο στην διαδικασία απόκτηση της ανάλογης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Σκόπος μας είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις πάνω σε κάθε τεχνική, μέσα απο οπτικοακουστικά μέσα εκπαίδευσης, και συζήτησης με τους εκπαιδευομένους ώστε η μάθηση να αποκτάει αξία εμπειρίας. Οι πολύωρες και συνεχής πρακτικές, κάνουν κάθε υποψήφιο τεχνίτη να γνωρίζει αλλά και να βιώνει την τέχνη των νυχιών απο την πρώτη στιγμή σαν επαγγελματίας, αποκτώντας έτσι την ανάλογη εξικείωση με την καθημερινόητα του επαγγέλματος.

Για εμάς, είναι τιμή να γνωρίζουμε ότι αρκετοί απο τους αποφοίτους μας, πλαισιόνουν τα καλύτερα και γνωστότερα καταστήματα περιποίησης άκρων της χώρας και ότι ξεχωρίζουν μέσα απο τις άρτιες γνώσεις τους και την υπέροχη δουλειά τους.  

Θα χαρούμε να σας δούμε στην σχολή και μέσα απο ένα ραντεβού να ενημερωθείτε πλήρως για το πρόγραμμα που θα σας κάνει επιτυχημένους NAIL DESIGNERS...